agilitykurssithoopers-koulutuksetkoulutusmuut koulutuksetvalmentajakoulutukset

Haluatko tutustua agilityyn tai hoopersiin? Tule demokoirakoksi 3.11.!

Hukka-Putki järjestää agilityn ja hoopersien valmentajien koulutuskurssin lähipäivän (AVA1/HOVA1) sunnuntaina 3.11.2024.

Kurssilla valmentajat harjoittelevat käytännön valmennustilannetta, ja paikalle tarvitaan innokkaita harjoituskoirakoita heidän valmennettavakseen.

Päivän agilityharjoitukset ovat aamupäivästä kahdessa osassa ja hoopers-harjoitukset iltapäivästä kahdessa osassa. Harjoituskoirakoita mahtuu päivään mukaan rajallinen määrä. Osallistuminen harjoituskoirakoksi ei edellytä seuran jäsenyyttä, eikä maksa koirakolle mitään. Koirakon tasolla ei ole väliä, joten osallistuminen sopii hyvin lajiin tutustumistakin suunnitteleville! Harjoitukset järjestetään sisätiloissa aidatuilla kentillä Koiraurheilukeskus SAVO:ssa (Sähkökierto 4, Siilinjärvi).

Päivän aikataulu:

  • Agility ryhmä 1: 8:30-10:15
  • Agility ryhmä 2: 10:15-12:00
  • Hoopers ryymä 1: 13:30-15:15
  • Hoopers ryhmä 2: 15:15-17:00

Ilmoittaudu harjoituskoirakoksi lähettämällä sähköpostia kurssin vetäjälle osoitteella ninahanninen (at) gmail.com. Kerro ilmoittauessasi oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, koirasi nimi ja rotu, sekä lyhyt kuvaus koirastasi ja teidän mahdollisesta harrastustaustastanne, niin osaamme suunnitella päivän harjoitteet sopiviksi. Laita tiedoksi, haluatko osallistua agilityn vai hoopersin harjoituksiin, ja mahdollinen toive ryhmästä.