Tälle sivulle kootaan tiedot kursseista ja lyhytkoulutuksista. Haku koulutuksiin tehdään Suomisportin kautta.  Kun kurssien ajankohdat varmistuvat, avataan ilmoittautuminen ja pääset kurssin nimeä klikkaamalla Suomisportin sivulle, josta näet kurssitiedot. Kun olet löytänyt sinulle sopivan koulutuksen, kirjaudu Suomisport-palveluun voidaksesi ilmoittautua.
Kaikki kurssit järjestetään Koiraurheilukeskus SAVOssa.

Lisätiedot: kurssit.hupu@gmail.com

  • Pentukerho, maanantaisin 30.9. alkaen klo 17-18 (TÄYNNÄ 17.9.)
    Kerhossa opetellaan pohjataitoja kuten käsittelyä, kontaktia, rauhoittumista ja palkkaamista sekä jumpataan ja tutustutaan erilaisiin harrastuksiin koiran ikä huomioiden. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki alle vuoden ikäiset koirat.
  • Yhteistyökurssi, tiistaisin 1.10. alkaen klo 20-21 (TÄYNNÄ 26.9.)
    Kurssilla treenataan palkkaamista ja yhteistyötä. Kurssi sopii niin harrastuskoirille kuin muillekin, mutta erityisesti niille koirille, joilla on haasteena häiriöherkkyys ja toisten koirien kohtaaminen. Kurssille ei ole ikä- eikä pohjataitovaatimuksia.
  • Agilityn esteosaamiskurssi, keskiviikkoisin alkaen 2.10. klo 17.45 (TÄYNNÄ 17.9.)
    Kurssi on tarkoitettu agilityn alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville. Kurssilla opetellaan agilityesteiden turvallista ja oikeaa suorittamista yksittäisinä esteinä sekä estesarjoilla. Lisäksi tutustutaan yleisimpiin ohjauskuvioihin. Jos ohjaajalla on lajista aikaisempaa kokemusta, voi tulla mukaan käymättä alkeiskurssia.
  • Agilityn rataosaamiskurssi, keskiviikkoisin alkaen 9.10. (TÄYNNÄ 24.9.)
    Rataosaamiskurssin tavoite on opettaa koira estevarmaksi ja kehittää koiran ja ohjaajan yhteistyötä sekä ohjaajan radanlukutaitoa. Koiran tulee jo osata suorittaa kaikki esteet lukuun ottamatta kontaktiesteitä ja pujottelua.
  • Agilityn kontaktikurssi, keskiviikkoisin alkaen 2.10. (TÄYNNÄ 17.9.)
    Kurssilla opetetaan agilityn kontaktiesteiden suoritus. Kontaktiesteitä ovat puomi, keinu ja A-este. Voit treenata alkeita tai voit tulla jo alkeet osaavan koiran kanssa hakemaan varmuutta suorituksiin tai treenaamaan jotain tiettyä estettä.
  • Rally-tokon jatkokurssi, maanantaisin alkaen 30.9. klo 18 (TÄYNNÄ 24.9.)
    Kurssi soveltuu rally-tokon alkeet osaaville. Kurssilla treenataan ALO/AVO-luokkien kylttejä yksittäin sekä osana rataa.
  • Hoopersin alkeiskurssi, tiistaisin alkaen 1.10. klo 19-20 (TÄYNNÄ 17.9.)
    Kurssille ei ole pohjataito- eikä ikävaatimuksia. Hoopers on agilityn tyyppinen laji, jossa koira suorittaa rataa, muutta ohjaaja pyrkii ohjaamaan koiraa pysyen kauempana ohjausalueella. Radalla ei ole hyppyjä, jyrkkiä käännöksiä eikä pysähdyksiä, joten se seveltuu myös pennuille.
  • Agilityn alkeiskurssi, tiistaisin alkaen 26.11. klo 19-20

Alkeiskursseja ennen on suositeltavaa käydä nuoren koiran kanssa pentukerhoa, jossa koira oppii pohjataitoa, tottuu hallissa treenaamiseen ja pääsee tutustumaan harrastuksiin.
Kursseille osallistuminen vaatii pääsääntöisesti Hukka-Putken jäsenyyden. Voit liittyä jäseneksi kurssipaikan varmistuttua.
Pentukerho ja yhteistyökurssi ovat lyhytkoulutuksia, joihin ei vaadita jäsenyyttä.
Kurssit maksetaan laskulla, joka lähetetään sähköpostitse kurssin alettua.

Itsenäinen treenioikeus: Kurssilaiset jotka ovat Hukka-Putken jäseniä voivat lunastaa kurssin ajaksi treenioikeuden Koiraurheilukeskus SAVOn kentille hintaan 45 € / kk, jumppahuoneeseen hintaan 20 € / kk.
Lisätiedot: toimisto@hukka-halli.com

Huomaa myös popup-treenit joihin voit tulla treenaamaan, mikäli irtotunnit sopivat sinulle vakituista treenipaikkaa paremmin tai voit tulla myös kokeilemaan lajia ilman aiempaa kokemusta.
Popup-treenit ilmoitetaan Hukka-Putken fb-sivulla.