Olet tässä: Tietoa seurasta

Tietoa  seurasta

Hukka-Putki ry on kuopiolainen agilityseura, jossa agilityä harrastetaan huumorilla ja huvin vuoksi. Siitä huolimatta tai juuri siitä syystä myös kilpailuissa menestyneitä koirakkoja on jo useampia, ja lupaavia tulokkaita sekä innostuneita harrastajia sitäkin enemmän!

Hukka-Putki ry:n perustuskokous pidettiin 6.11.1996, ja seura hyväksyttiin SKL:n jäsenyhdistykseksi 2.12.1997. Seuran jäsenmäärä on noin 200. Hukka-Putken tiedotustoimikunta julkaisee jäsenlehteä, HuPuutisia, joka ilmestyy 1-2 kertaa vuodessa.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!
- Hupupoppoo

Hukka-Putki ry:n säännöt

Hukka-Putken tarkoituksena on edistää, tukea sekä ylläpitää Kuopion seudun koiraharrastajien agility-toimintaa ja edistää agility-harrastuksen leviämistä paikkakunnalla.

> Hukka-Putki ry:n säännöt

HuPu-pisteet

Seuran toiminta pyörii lähes yksinomaan talkoovoimin, ja voimme olla syystäkin ylpeitä, sillä olemme saaneet paljon aikaiseksi työmyyrien ansiosta! Hupupisteiden avulla varmistamme, että seuran tuomista eduista hyötyvät eniten ne, jotka tukevat toimintaa omalta osaltaan.

> Hupupisteiden kerääminen

Liity jäseneksi!

Voit ilmoittautua Hukka-Putken järjestämään koulutukseen kunhan olet ilmoittautunut jäseneksi. Ohjattuihin ryhmiin, omatoimiryhmiin ja kursseille osallistuminen sekä itsenäinen harjoittelu HuPun vuoroilla edellyttää jäsenyyttä.

> Ohjeet jäseneksi liittymiseen

Jäsenedut

Hukka-Putken jäsenet saavat alennuksia Väliköntien Mustista ja Mirristä.

> Lisätietoja jäsenalennuksista ja seuratoimijoiden eduista

Maksu liikuntaseteleillä ja liikuntaeduilla

Voit maksaa agilitymaksuja (agilityharjoitukset, agilitykilpailut ja muut agilityyn liittyvät tapahtumat) sekä avainmaksuja ja kenttävuokria liikuntaseteleillä ja liikuntaeduilla.

> Lisätietoa liikuntaeduilla maksamisesta

Palaute

Täällä voit antaa Hukka-Putkelle palautetta, kehitysehdotuksia tai esittää kysymyksiä.

> Palaute


 

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy