Olet tässä: Tiedotteet

Treenikertojen myynnin ohjeita päivitetty

15.01.2018


Hupun vakioryhmissä treenaavilla on mahdollisuus myydä yksittäisiä treenikertoja toiselle hupulaiselle. Myynnin ehdot ovat olleet joissakin tapauksissa epäselvät ja niihin on nyt tarkennettu, että jäsenyyden lisäksi ostajalla on oltava riittävästi hupu-pisteitä kerättynä treenatakseen vakioryhmässä. Päivitetyt ohjeet ovat alla:

Yksittäisiä treenikertoja saa myydä toiselle koirakolle seuraavin ehdoin
  • Ostajan tulee olla Hukka-Putken jäsen
  • Ostajalla tulee riittävästi hupu-pisteitä kerättynä treenatakseen vakioryhmässä (16 pistettä kahden edellisen kauden aikana, katso Hupu-pisteiden kerääminen)
  • Myymisestä tulee AINA kertoa ryhmän koulutusohjaajalle
  • Tuuraavan koirakon tulee olla ryhmän vaatimalla tasolla ellei asiasta ole erikseen sovittu koulutusohjaajan kanssa (sama asia pätee silloin, jos tuuraa toisella omalla koirallaan kuin minkä ryhmään on ilmoittanut)
  • Paikkoja saa myydä enintään 3 peräkkäistä kertaa, yksittäisiä kertoja voi silloin tällöin myydä useampia
  • Jos peräkkäisiä poissaoloja tulee enemmän kuin 3, tulee asiasta infota koulutustoimikuntaa (hupu.ryhmat(at)gmail.com), sillä silloin jonossa olevat koirakot ovat etusijalla ryhmiin
  • Myyminen EI koske kursseja (alkeiskurssi, jatkokurssit, kontakti- ja keppikurssit, rallytokokurssi)
Miksi Hupu-pisteitä tarvitaan yksittäisen ryhmäpaikan ostoon?

Seura ei pyörisi ilman talkootöitä emmekä saisi pidettyä treenimaksuja edullisena ilman talkoolaisia. Hupu-pisteiden avulla varmistamme, että talkootyöt jakautuvat tasaisesti, eikä kukaan väsy liikaa. Tämän vuoksi vakioryhmiin saavat osallistua ne, jotka ovat omalta osaltaan myös tukeneet seuran toimintaa.

- Koulutustoimikunta

Jaa

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy