Olet tässä: Tiedotteet

Kevätkauden ryhmät

08.11.2016


Huomio tulevan 2017 kevätkauden vakioryhmäläiset!


Nyt on aika muistuttaa mitä tehdä, jos haluatte muutoksia kevätkauden 2017 treeneihinne. Seuraava kausi sijoittuu viikoille 1-16 ja hinta on 125 €. Viikolla 51 ovat viimeiset syykauden treenit HuPun vakioryhmillä. Viikolla 52 ei ole treenejä. 

a) Olet treenannut Hu-Pun treeniryhmässä syyskaudella, etkä halua jatkaa kevätkaudella:
Ilmoita asiasta 27.11. mennessä osoitteeseen hupuryhmat@gmail.com otsikolla "Muutokset keväälle"

b) Olet treenannut Hu-Pun treeniryhmässä syyskaudella ja haluat jatkaa myös kevätkaudella:
Älä tee mitään. Paikkasi säilyy automaattisesti. Ryhmä ja treeniaika tulevat todennäköisesti säilymään entisellään. Mikäli muutoksia tulee, niistä kysytään erikseen. Koulutusohjaaja saattaa vaihtua.

c) Olet treenannut Hu-Pun treeniryhmässä syyskaudella ja haluat jatkaa myös kevätkaudella, mutta nykyinen treeniaikasi ei sovi sinulle:
Ilmoita asiasta 27.11. mennessä osoitteeseen hupuryhmat@gmail.com otsikolla "Muutokset keväälle"

d) Et ole treenannut Hu-Pun treeniryhmässä syyskaudella ja haluat hakea kevätkauden vakioryhmään:
Ilmoita asiasta 27.11. mennessä osoitteeseen hupuryhmat@gmail.com otsikolla "Haku kevään vakioryhmiin". Ilmoita nimesi, yhteystietosi, oletko Hupun jäsen, koirasi nimi, koirasi rotu + ikä ja ohjaajan ikä jos alle 18-vuotta.

Huomioitahan että ryhmäpaikka on sitova. Yksittäisiä treenikertoja on mahdollista myydä eteenpäin, mutta yli neljän viikon myyminen edellyttää yhteydenottoa sähköpostiin hupuryhmat@gmail.com. Koulutusohjaajaa tulee aina tiedottaa myydystä treenikerrasta. 

Muistuksena vielä, että vakioryhmissä treenaavilta edellytetään 16 kerättyä Hupupistettä kahdelta edellisestä kaudelta ja vähintään C-lisenssiä.

- Koulutustoimikunta

Jaa

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy