Olet tässä: Tiedotteet

Kesän agilityryhmät

14.04.2018


Pikkuhiljaa alkaa kesän ryhmäjako olla selvillä, käy tsekkaamassa oma ryhmäsi >Vakioryhmät -sivulta!
Kaikki hakijat pääsivät ryhmiin, joten jos jostain syystä nimeäsi ei listoilla näy, ota pikimmiten yhteyttä hupu.ryhmat (at) gmail.com.
Huolehdi, että olet muistanut ilmoittaa hupu-pisteesi (hupupisteet (at) gmail.com)! Pisteet tarkistetaan kausien vaihteessa.

Sorsasalon kesäkauden aloitusta siirretään lumitilanteen takia viikolla eteenpäin, eli siellä treenit aloitetaan 14.5. alkavalla viikolla. Kevätkauden treenit päättyvät 29.4., eli kausien väliin jää kaksi taukoviikkoa.

Kesäkauden aikana meillä on edessä hallin muutto, ja muuttoviikolla treeneistä pidetään taukoa. Kesäkauden treenijakso tulee näin ollen olemaan tavallista lyhyempi, 15 viikkoa, mutta tämä tullaan huomioimaan treenipaikkojen hinnoissa.
Muuton tarkka ajankohta ei vielä ole tiedossa, mutta todennäköisesti se ajoittuu toukokuun lopun ja kesäkuun puolenvälin tienoille.

Muutosta ja uuteen halliin liittyvistä käytännöistä hallitus ja hallityöryhmä tiedottavat lisää myöhemmin. Toivomme ymmärrystä muuton aiheuttamiin järjestelyihin kesäkauden aikana, mutta nautitaan vielä nykyisestä hallistamme ja odotellaan innolla kesän ulkotreenejä!

- Koulutustoimikunta

Jaa

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy