Olet tässä: Tiedotteet

Itsenäisyyspäivän epikset

21.11.2017


Hukka-Putki järjestää itsenäisyyspäivän ison kentän omatoimitreenien yhteydessä epäviralliset agilitykilpailut eli epikset.

Episten tarkoituksena on tarjota koirakoille kisanomainen ratatreeni. Aikataulu on porrastettu kokoluokittain. Ilmoittautuminen alkaa klo 10:00 ja on auki koko episten ajan.

Kokoluokkien aikataulu:
Pikkuminit klo 10:30
Minit klo 10:45
Medit klo 11:30
Pikkumaksit klo 12:00
Maksit klo 12:30

Valittavana on kolme eri tasoista rataa: möllit (ei keppejä/kontakteja), 1-2-luokka ja 3-luokka. Kaikki kolme rataa ovat samalla ratapohjalla, eli niistä voi kukin osallistuja vuorollaan suorittaa haluamansa. Rimakorkeudet nostetaan suurinpiirtein ilmoitettuina kellonaikoina, joten ole koirasi kanssa valmiina sen kokoluokan alussa, mihin haluat osallistua.

Kisoihin ovat tervetulleet kaikki kisauraansa aloittelevista jo kisanneisiin. Möllikisaan ei ole ikärajaa, mutta agilityratoihin on ikäraja 15 kk.
Juoksuiset nartut saavat osallistua, kunhan käyttävät hallin sisällä muualla kuin itse radalla juoksuhousuja, ja hihnassa on punainen nauha merkkinä, kuten virallisissa kisoissakin.

Koirakko voi mennä haluamansa radat ja vaikka useampaan kertaan.
Saman ohjaajan ensimmäinen startti 5 € ja seuraavat startit samalla tai eri koiralla 3 €.
Lähtöharjoituksia voi ostaa erikseen hintaan 2 €/startti. Lähtöharjoitukset tehdään ennen muita kyseisen kokoluokan koirakkoja.
Varaa mukaan käteistä! Mieluiten kolikoita.

Kisoissa ei jaeta palkintoja, mutta suoritukset tuomaroidaan normaalisti.

Epikset järjestetään samalla ratapohjalla kuin ison kentän omatoimitreeni. Ratapiirros julkaistaan etukäteen Hukka-Hallin sivuilla http://www.hukka-halli.com/

Tervetuloa viettämään itsenäisyyspäivän aamu urheilullisissa merkeissä! Illaksi ehtii vielä kotiin katsomaan linnan juhlia ;).- Möllitoimikunta

Jaa

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy