Olet tässä: Tiedotteet

Isoja uutisia hallityöryhmältä!

01.04.2018


Vihdoin on pyörät pyörähtäneet ja nappulat asettuneet kohdalleen: Hukka-Halli muuttaa uusiin tiloihin! Muuton yksityiskohtia suunnitellaan vielä, mutta joka tapauksessa tämä kevätkausi tulee olemaan viimeinen Väliköntiellä. Toukokuussa siivotaan ja pakataan ja viimeistään kesäkuun lopussa toiminta vanhoissa tiloissa päättyy.

Sorsasalon kentät säilyvät edelleen käytössä niinkuin ennenkin, ja heinäkuu ollaankin kokonaan ulkokenttien varassa. Elokuun alusta aloitetaan sitten Bellanrannassa, KoiraMekan tiloissa kahdella maanantaista perjantaihin meidän käytössä olevalla 15x30 m keinonurmipohjaisella harjoituskentällä.

Kentistä, vuoroista ja hinnoista tulee tarkempaa tietoa kunhan saadaan suunnitelmat valmiiksi. Sekä koulutusohjaajien edut että harjoittelun hintataso on tarkoitus pitää ennallaan niin pitkälti kuin vaan mahdollista. Korotuspaineita on, mutta näillä näkymin pärjätään kohtuullisilla korotuksilla ja vastineeksi saadaan isommat tilat, jotka soveltuvat erityisesti tapahtumien järjestämiseen. Vetävien tapahtumien myötä taas meillä olisi mahdollisuus jopa laittaa rahaa säästöön omaa hallia varten, tukea koulutusohjaajia tai alentaa harjoittelumaksuja - ihan mitä vaan yhdessä päätetään :)

Seuraavalle puolelle vuodelle on siis luvassa paljon talkoita, suunnittelua ja muutoksia. Pinnistetään yhdessä ja tehdään tästä meille aina vaan paremmat harjoitteluolosuhteet!

ps. Tämä ei ole aprillipila :)

- Kati / Hallityöryhmä

Jaa

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy