Olet tässä: Tiedotteet

Ilmoittautuminen kesän vakioryhmiin 20.3. mennessä!

08.03.2015


Hukka-putken kesäkausi starttaa Sorsasalossa ja Hukka-hallilla viikolla 19 eli 4.5. alkavalla viikolla ja jatkuu viikkoon 34.

Kesäryhmät treenaavat klo 18-19.30 ja klo 19.30-21 ja ryhmässä treenaa 6 koirakkoa. Ryhmät jaetaan nyt keväällä täysin uudestaan ja jaettavat ryhmät pyritään siirtämään sitten syksyksi Hukka-hallille samoilla kokoonpanoilla. Treeniaikoihin tulee todennäköisesti muutoksia, sillä talvikaudella pyrimme aloittamaan treenit jo klo 17. Asiasta tiedotetaan syksyllä!

Koulutusohjaaja/ -ohjaajat voivat vaihtua kauden vaihtuessa. Tarvittaessa ryhmäpaikkaa voi vuoden aikana vaihtaa ja ryhmäpaikastaan voi myös luopua. Näissä tapauksissa ottakaa yhteyttä koulutustoimikuntaan hupu.ryhmat(a)gmail.com. Lähtökohtaisesti ryhmäpaikkasi säilyy talvikaudelle, ellei sitä erikseen peruta kesän lopulla ilmoitettuun ajankohtaan mennessä.

Kesätreenit pidetään Sorsasalon koirakentällä tai vuoroviikoin Sorsasalossa ja Hukka-hallilla. Hukka-Putken vuorot Sorsasalossa ovat tiistaista-torstaihin ja hallilla vuoroviikoin treenaavilla keskiviikko. Ryhmiin ilmoittautuvilla tulee olla voimassa oleva lisenssi (A, B tai C) ja vähintään 16 HuPupistettä kerättynä ajalla 1.9.2014 – 30.4.2015. Kesätreenimaksu on 80 € Sorsasalossa tai Sorsasalo / Hukka-hallilla vuoroviikoin 100 €.

Kisavalmiit ja kisaavat ilmoittautuvat oheisella lomakkeella 20.3.2015 mennessä. Hukka-putken vakioryhmiin vaaditaan tasokokeen suoritus tai kisakokemusta. Hukka-putki järjestää tasokokeen, jos ryhmäpaikat eivät täyty. Tästä ilmoitetaan tarvittaessa erikseen. Alkeiskursseille ilmoittautumisista tiedotetaan erikseen.

> Ilmoittautumislomakkeeseen

Omatoimiryhmäläisten ei tarvitse täyttää lomaketta, riittää kun ryhmän ”vetäjä” ilmoittaa ryhmän kokoonpanon ja mahdolliset treeniaikaan liittyvät toiveet 20.3. mennessä osoitteeseen hupu.ryhmat(at)gmail.com.

Ryhmät ilmoitetaan Hukka-Putken kotisivuilla huhtikuun alkuun mennessä.

- Koulutustoimikunta

Jaa

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy