Ulla Kaukosen hyppytekniikkakurssi 8.-9.3.2014Kurssi on peruttu. Yritämme mahdollisesti järjestää uutta kurssia loppuikesästä.


Hukka-Putki järjestää hyppytekniikkakurssin 8.-9.3.2014 Musti & Mirri Areenalla Kuopiossa. Kurssin vetää Ulla Kaukonen, yksi Suomen hyppytekniikkaguruista. Kurssi on yhdistetty perus- ja jatkokurssi. Se sopii siis sekä hyppytekniikasta mitään tietämättömille että peruskurssin jo käyneille koirakoille. Kurssilla on sekä koirakkopaikkoja että kuunteluoppilaspaikkoja.

Sekä lauantaina että sunnuntaina aloitetaan luennolla, jonka jälkeen siirrytään harjoitteisiin. Lauantaina käydään läpi perustekniikkaa, sunnuntaina etäisyyden arviointia. Kurssille osallistuvien tulisi olla paikalla koko kurssin ajan, sillä opetus tapahtuu koko ajan harjoitteiden edetessä. Koirat ovat erilaisia, ja silmä hyppytekniikalle kehittyy vain katsomalla suorituksia. Myös kuunteluoppilaana kurssista saa siis paljon irti!

Molempien päivien kesto on n. 9 tuntia. Välissä on lounastauko. Paikalla on puffetti, josta saa ostaa suolaista ja makeaa syötävää.

Pääsyvaatimuksena on, että koira on terve ja normaalipainoinen Kaikki ovat tervetulleita aloittelevista kisaaviin! Kurssi sopii yhtä hyvin niille joilla on ongelmia hyppäämisen kanssa kuin myös niille jotka haluavat muuten parantaa koiran hyppytekniikkaa ja oppia asiaa. Erityisesti aloittelevat ja nuoret koirat hyötyvät kun asiat opetetaan alusta lähtien oikein! Koko kurssin osallistujien alaikäraja on 10kk.

Myös alle 10 kuukauden ikäiset pennut saavat osallistua kurssille. Vaatimuksena on, että pentuja ilmoittautuu parillinen määrä. Pennuille on olemassa omat harjoitteensa, ja pennut treenaavat hieman vähemmän kuin aikuisille koirat.

Juoksuiset nartut eivät valitettavasti saa osallistua kurssille, sillä lantion siteet löystyvät juoksun aikana ja takapää ei toimi normaalisti. Hyppytekniikkaa on vaikea arvioida luotettavasti, ja koira voi olla myös kipeä ja kipeytyy helpommin hyppäämisestä. 
 
Hinta
Koirakkopaikat n. 135-150 €,  hupun jäsenet n. 130-145 €. Hinta tarkentuu myöhemmin.
Pennut 80 €, hupun jäsenet 75 €
Kuunteluoppilaat: 35 €, hupun jäsenet 30 €
 
Ilmoittautuminen
16.2. mennessä pilvi.lesch ( at ) gmail.com. Ilmoittautuneille lähetetään vastausviestinä taustatietokysely, jossa kysytään tarkemmat tiedot. Ilmoittautuminen on sitova.
Hukka-Putken jäsenet ovat etusijalla, kun ilmoittautuvat 4.2. mennessä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä myös muille.
 

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy