Olet tässä: Poppoo

Poppoo

Hupupoppoo tarkoittaa meidän jengiä, aktiivisia HuPulaisia; koulutusohjaajia, toimihenkilöitä, hallituksen jäseniä ja talkooväkeä. Kun mahdollisimman moni auttaa seuran hommissa, kenenkään ei tarvitse uupua taakan alle! Seuratoiminnan tulee perustua vapaaehtoisuuteen, aktiivisuudella saavutettaviin etuihin ja hienoiseen ryhmän painostukseen.
 

Hallitus

Hukka-putken hallitus koostuu puheenjohtajasta, kuudesta syyskokouksessa valitusta varsinaisesta jäsenestä sekä kahdesta varajäsenestä.

> Jäsenet ja yhteystiedot

Jäsensihteeri ja rahastonhoitaja

Jäsensihteeri hoitaa jäsenrekisteriä. Jäsensihteeri hoitaa myös seuran talouden kirjanpitoa. Kilpailumaksujen palautusanomukset lähetetään jäsensihteerille. Jäsensihteeriin voi ottaa yhteyttä jos on kysymistä jäsenmaksuista, kulukorvauksista tai jäsenpostista.

> Jäsensihteeri ja rahastonhoitaja 

Toimikunnat

Hallituksen alaisuudessa asioita valmistelee ja toteuttaa käytännössä toimikunnat. Kilpailutoimikunnan vastuulla on virallisten kilpailuiden järjestämiseen ja epävirallisten kilpailuiden organisointiin liittyvät asiat. Koulutustoimikunnan vastuulla on suunnitella yhdistyksen järjestämää koulutusta. Mätsäritoimikunnan vastuulla on järjestää 3-4 mätsäriä/vuosi sekä hoitaa kaikki niihin liittyvät järjestelyt. Teknisen toimikunnan vastuulla on huolehtia Hupun esteiden ja ajanottolaitteiden huollosta ja korjauksesta sekä Sorsasalon kentästä. Tiedotus- ja taloustoimikunnan vastuulla on yhdistyksen sisäinen ja ulkoinen tiedottaminen ja taloushallinto.

> Jäsenet ja yhteystiedot

Koulutusohjaajat

Koulutusohjaajat ovat seuralle henki ja elämä! Periaatteenamme on, että koulutusohjaajiksi ryhtyviä tuetaan kaikilla tavoin, ja koulutusvastuuta jaetaan mahdollisimman monelle -niin että kouluttajamme jaksavat vetää ryhmänsä innostuneesti ja motivoituneesti, vuodesta toiseen.

> Ohjaajat ja yhteystiedot

Muut tehtävät

Täältä löytyy yhteyshenkilöt Hupupisteisiin, nettisivuihin ja Hupuutisiin liittyen sekä Hupun tiedottajan yhteystiedot.

> Tehtävät ja yhteystiedot

Vakioryhmät

Vakioryhmien treeniajat, koulutusohjaajat ja ryhmäläiset on listattu täällä.

> Vakioryhmät

Rekry

Hukka-Putken toimikuntien tai muiden pitkäaikaisten tehtävien avoimet paikat.

> Rekry

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy