Olet tässä: Koulutus

Koulutus

Tältä sivulta löydät tietoa Hukka-Putken koulutustoiminnasta. Päätoimintanaan Hukka-Putki järjestää agilitykursseja ja agilityn viikoittaisia vakioryhmiä.

Hukka-Putken kisavalmiiden ja kilpailevien vakioryhmien koulutusjaksot on jaettu kolmeen yhtä pitkään (16 viikkoa) kauteen. Kevätkausi on tammikuusta huhtikuuhun, kesäkausi toukokuusta elokuuhun ja syyskausi syyskuusta joulukuuhun. Ryhmät kootaan kaksi kertaa vuodessa: huhtikuussa ennen kesäkautta ja elokuussa ennen syyskautta. Syyskauden ryhmät jatkavat samalla kokoonpanolla ja samalla viikkoaikataululla myös kevätkauden. Ryhmiä täydennetään kausien aikana tarpeen mukaan.

Tulevista kursseista ja koulutuksista ilmoitetaan kotisivujen Tiedotteet-palstalla. Toimi ja ilmoittaudu tiedotteen ohjeiden mukaan. Kurssit ovat suosittuja ja osallistujamäärä rajoitettu, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa!

Tervetuloa mukaan toimintaan!
- Koulutustoimikunta

Koulutustoiminta Hukka-Putkessa

Kurssit

Kursseille osallistuaksesi sinun tulee olla Hukka-Putken jäsen. Voit hakea kursseille ennen jäsenyyttä ja maksaa jäsenmaksun kurssipaikan varmistuttua.
> Agilitykurssit
> Hakemus Hukka-Putken agilitykursseille

Vakioryhmät

Vakioryhmiin osallistuaksesi sinun tulee olla Hukka-Putken jäsen. Lisäksi osallistuminen vaatii talkootyöllä kerättäviä Hupu-pisteitä.

> Vakioryhmät
> Omatoimiryhmät

> Hupu-pisteiden kerääminen

Muu koulutus

> Tottelevaisuuskoulutus
> Rally-toko
 

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy