Olet tässä: Harjoituspaikat

Harjoituspaikat

Hukka-Putki aloitti toimintansa  Savisaaressa, jossa talkoovoimin rakennetulla kentällä järjestettiin harjoituksia ja epävirallisia kisoja jo vuodesta 1997. Seuran toiminnan laajetessa rakennettiin vuonna 2006 harjoittelu- ja kilpakenttä Sorsasalon raviradan naapuriin, Kuopiosta 9 km pohjoiseen. Savisaaren kentästä luovuttiin 2011 Sorsasalon koirakentän laajennuksen myötä.

Joulukuun 2010 ja kesäkuun 2018 välillä toimimme myös Musti ja Mirri Areenalla Väliköntiellä, joka oli keinonurmipohjainen ja lämmin tila kauppakeskuksen alakerrassa. Elokuusta 2018 alkaen toimintamme siirtyi Bellanrannassa sijaisevaan Koiramekkaan, joka on suuri (3900 m2) koiraurheiluun keskittynyt sisähalli.

Sorsasalon koirakenttää ja Koiramekan kahta Hukka-Putken kenttää hallinnoi Hukka-Putki ry:n omistama yhtiö, Hukka-Halli oy.

Sorsasalon koirakenttä

Sorsasalon koirakenttä valmistui kesällä 2006 Kuopion raviradan naapuriin, Sorsasaloon (9 km Kuopiosta pohjoiseen). Keväästä 2010 alkaen kenttää on hallinnoinut Hukka-Halli oy.  Alueella on noin 55x75 m kivituhka/hiekkapintainen harjoitus- ja kilpakenttä, vinttikoirien juoksusuora (100 m), estevarasto, 2 biokäymälää ja parkkitilaa.

Sorsasalossa pidetään lähes kaikki kesäkaudella (toukokuu-elokuu) toimivista kisavalmiiden ja kilpailevien vakiovuoroista. Kentän avaimen lunastaneet Hukka-Putken jäsenet voivat harjoitella kentällä myös itsenäisesti. Hukka-Putki ry lunastaa aktiivisille koulutusohjaajilleen kentän avaimen käyttöön kullekkin harjoituskaudelle.

> Ajo-ohjeet, käyttösäännöt ja kenttien varausohjeet

Koiramekka

Elokuusta 2018 alkaen käytössämme on olleet tilat Koiramekassa, jossa on yhteensä 3900 m2 puolilämmintä (noin +16 ºC) harjoittelutilaa. Hukka-Putki on vuokrannut hallista kahden agilitykentän verran tilaa.

Hallin kaikkien asiakkaiden käytössä on wc:t, vesipiste ja lasten leikkipaikka.

> Koiramekan sivut
> Ajo-ohjeet

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy